ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ
Εργ.Φ1

Παρασκευή, 14-11-2003

Μερική διόρθωση για την εναρκτήρια άσκηση Εργ.Φ1

  1. Κατά τη διάρκεια των εγγραφών στο Εργαστήριο Φυσικής Ι (Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2003), σε μερικά Τμήματα Εργαστηρίου εδόθηκε από εμάς λάθος αριθμός εναρκτήριας, δηλαδή ΜΕΤΑ την Α0, Ασκήσεως του Εργαστηρίου.

  2. Για να αποφύγουμε και νέα λάθη, την ημέρα που θα κάνετε στο Εργαστήριο την Άσκηση Α0 με τον Επιβλέποντά σας, θα σας γνωστοποιηθεί από αυτόν με ποια επόμενη Άσκηση και με ποια σειρά θα συνεχίσετε.

  3. Τα μόνα που χρειάζεται να ξέρετε για να μπείτε στη σωστή Αίθουσα Ασκήσεων για να κάνετε την Α0 είναι η ημέρα, η ώρα και το Όνομα του Επιβλέποντά σας (π.χ. Πέμπτη, 2-4½, κ. Καραμπαρμπούνης). Η Εργαστηριακή Άσκηση Α0 θα γίνει την εβδομάδα που αρχίζει από την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2003 για όλους σας.

  4. Αν απουσιάσετε αυτή την ημέρα (προσπαθήστε να ΜΗ συμβεί αυτό γιατί δεν θα μπορέσετε να συνεχίσετε τα Εργαστήρια) να με αναζητείστε Επειγόντως μόλις έρθετε στη Σχολή.

  5. Υπενθυμίζεται ότι την ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ την ερχόμενη Πέμπτη 20 Νοεμβρίου θα πρέπει να έχετε παραδώσει (9πμ – 2μμ, στο Εργαστήριο Φυσικής – στους Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς στο Παρασκευαστήριο), τις 4 Ασκήσεις των Σφαλμάτων για να γίνει η διόρθωσή τους.

  6. Τέλος όσοι δεν έχετε έως τώρα εγγραφεί στο Εργ.Φ1 και το δικαιούστε, μπορείτε να το κάνετε στο Εργαστήριο Φυσικής (στο Παρασκευαστήριο, 10-12) μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2003 το αργότερο.

Εκ του Εργαστηρίου


Επιστροφή