ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ
Εργ.Φ1

Δευτέρα, 06-10-2008

Προεγγραφή στο Εργ.Φ1

(αφορά μόνον σε πρωτοετείς φοιτητές που τυγχάνουν μέλη πολυτέκνων ή πολυμελών οικογενειών που θα μετεγγραφούν, καθώς και παλαιοτέρων ετών που οφείλουν ολόκληρο το Εργ.Φ1)

Καλούνται όσοι φοιτητές τυγχάνουν μέλη πολυτέκνων, ή πολυμελών οικογενειών, ή ορφανοί από γονέα και πρόκειται να μετεγγραφούν, καθώς και οι παλαιοτέρων ετών που οφείλουν ολόκληρο το Εργ.Φ1, να περάσουν από το Εργαστήριο Φυσικής (Ισόγειο Κτιρίου ΙV, δεξιά των εισερχομένων στην κυρία είσοδο του Τμήματος Φυσικής), προκειμένου να προεγγραφούν στο Εργ.Φ1, από Τρίτη 06-10-2008 έως και Τετάρτη 15-10-2008, κατά τις ώρες 10:00-13:00.

Η προεγγραφή συνίσταται στην αναγραφή του ονόματός των και του αριθμού δελτίου ταυτότητας σε ένα ειδικό προς τούτο φύλλο που είναι αναρτημένο στη Πινακίδα έξω από τη Γραμματεία του Εργαστηρίου Φυσικής.

Η προεγγραφή είναι αναγκαία διότι δεν μάς είναι γνωστός ο αριθμός των φοιτητών που θα μετεγγραφούν για τους παραπάνω λόγους, ώστε εγκαίρως να δημιουργήσουμε Τμήματα άσκησής των.

Η προεγγραφή δεν αφορά σε όσους θα αιτηθούν μετεγγραφής κοινωνικούς λόγους, ούτε για όλους τους υπολοίπους πρωτοετείς.

Επίσης, προτείνεται για την καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωσή σας, η τακτική επίσκεψη στον ιστότοπο του Εργαστηρίου Φυσικής http://physlab.phys.uoa.gr. Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

Εκ του Εργαστηρίου


Επιστροφή