ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ
Εργ.Φ2

Παρασκευή, 07-10-2011

Δήλωση απουσιών για Συμπληρωματική Άσκηση Εργ.Φ2

Όσοι φοιτητές, λόγω απουσίας από παλαιότερα έτη, οφείλουν μόνον μία (1) Άσκηση στο (παλαιό) Εργ.Φ2, καλούνται να την δηλώσουν στον Πίνακα του Εργαστηρίου Φυσικής, το αργότερο έως και την Πέμπτη 13-10-2011 στις 12:00, σημειώνοντας τον Α.Μ. τους, το Ονοματεπώνυμο και την Άσκηση που οφείλουν, καθώς και το έτος και τμήμα της αρχικής συμμετοχής (υπάρχουν τα στοιχεία στο αρχείο γραμματείας του Εργαστηρίου).

Στην συνέχεια, θα αναρτηθεί, σύμφωνα με τις δηλώσεις, τελικός κατάλογος ονομάτων και τμημάτων για τις συμπληρωματικές εργαστηριακές ασκήσεις που θα διενεργηθούν την Παρασκευή 14-10-2011, ώρες 10:00-12:30.

Προσοχή: Υπενθυμίζεται ότι το παλαιό Εργ.Φ2 πραγματοποιείται με την υπάρχουσα δομή για τελευταία φορά αυτήν την ημέρα και ως εκ τούτου, όσοι φοιτητές παλαιοτέρων ετών έχουν ακόμη την εκκρεμότητα της μίας συμπληρωματικής ασκήσεως, υποχρεούνται να διεκπεραιώσουν άμεσα την υποχρέωσή τους αυτήν.

Συγκεκριμένα, Περί εκκρεμοτήτων στα παλαιά Εργ.Φ1 και Εργ.Φ2:

Όσοι φοιτητές οφείλουν ΟΛΟ (ΕΕ) το παλαιό Εργ.Φ2 θα συμμετάσχουν από εφέτος αντί αυτού στο Νέο Εργ.Φ1. Προσοχή, πραγματοποιείται στο χειμερινό εξάμηνο, με υποχρεώσεις παρακολούθησης διαλέξεων και ενδιάμεση εξέταση (βαθμός 1ου κύκλου).

Όσοι φοιτητές οφείλουν ΟΛΟ (ΕΕ) το παλαιό Εργ.Φ1 θα συμμετάσχουν από εφέτος αντί αυτού στο Νέο Εργ.Φ2, το οποίο πραγματοποιείται στο εαρινό εξάμηνο.

Εκ του Εργαστηρίου


Επιστροφή