ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ
Εργ.Φ1

Τρίτη, 19-02-2013

Προγραμματισμός υπολοίπων ασκήσεων Εργ.Φ1

Σχετικώς με τον προγραμματισμό λειτουργίας του Εργαστηρίου Φυσικής, διευκρινίζεται ότι:

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 το Εργ.Φ1 συνεχίζεται με την δεύτερη άσκηση στον δεύτερο κύκλο ασκήσεων (Α4-Α5-Α6). Την ίδια ημέρα θα καταγραφούν οι τυχόν απουσίες για την συμμετοχή στην συμπληρωματική άσκηση.

Όσοι φοιτητές, λόγω απουσίας από παλαιότερα έτη, οφείλουν μόνον μία (1) άσκηση, καλούνται να την δηλώσουν στον Πίνακα του Εργαστηρίου Φυσικής (έξω από το γραφείο των Ηλεκτρονικών Μηχανικών «Παρασκευαστήριο»), το αργότερο έως και την Παρασκευή 01-03-2013 στις 12:00, σημειώνοντας Αριθμό Μητρώου, Ονοματεπώνυμο και Άσκηση που οφείλουν, καθώς και το έτος και τμήμα της αρχικής συμμετοχής (υπάρχουν τα στοιχεία στο αρχείο γραμματείας του Εργαστηρίου).

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 το Εργ.Φ1 ολοκληρώνεται με την τρίτη άσκηση στον δεύτερο κύκλο ασκήσεων (Α4-Α5-Α6).

Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2013 και ώρες 15:00-17:30 θα διεξαχθεί η συμπληρωματική άσκηση Εργ.Φ1 για όσους θα έχουν απουσιάσει έως μία φορά. Θα αναρτηθεί εγκαίρως σχετική ανακοίνωση με τα τμήματα διεξαγωγής.

Είναι προφανές ότι όσοι φοιτητές απουσιάσουν την Πέμπτη 31-01-2013, ημέρα τελευταίων ασκήσεων, θα συμμετάσχουν σε συμπληρωματική άσκηση κατά την αρχή επομένου εξαμήνου.

Προσοχή: Αν ένας φοιτητής δηλώσει συμμετοχή στην συμπληρωματική άσκηση και δεν προσέλθει κανονικά, η δεύτερη αυτή απουσία συνεπάγεται επανάληψη όλου του κύκλου ασκήσεων κατά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Εκ του Εργαστηρίου


Επιστροφή